Вбивці української мільйонерки в Чорногорії загрожує 40 років в'язниці

16 мая 2018 г. в 23:51

У разі, якщо підтвердяться підозри поліції, що громадянку України Анастасію Лашманову, яка володіла в Чорногорії майном на 105 млн євро, вбив 22-річний мажор Арсеній Станкович, юнак може провести найближчі 40 років за гратами.

Про це повідомляє місцеве видання Volim Podgoricu

Як пише видання, результати розтину українки показали, що 30-річна жінка отримала більше десяти ножових поранень в область грудної клітини, стегон, передпліч, чола і кінчиків пальців.

За словами кримінологи Велимира Ракочевіч, якого цитує Volim Podgoricu, вбивство могло бути викликано раптовою пристрастю – ненавистю, заздрістю, злістю, жадібністю і т.д.

Якщо обвинувальний акт проти Станович підтвердиться, пише видання, йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 10 до 40 років.

Нагадаємо, Арсеній Станович, 1996 року народження, якийсь час зустрічався з Лашмановою. Поліція підозрює, що у них сталася сварка на тлі ревнощів. До останнього часу його батько Зоран Станович займав пост глави прикордонної поліції аеропорту Тіват в Чорногорії, проте був звільнений в понеділок, 15 травня.

Також раніше повідомлялося, що тіло Анастасії Лашманової було виявлено минулої п'ятниці, 11 травня, в її квартирі в передмісті Котора – селищі Доброта.

За неофіційною інформацією, яка нещодавно почала займатися обслуговуванням лізингу пляжів і розкішних ресторанів. Лашманова була виконавчим директором компанії "Mimoza group" з Тівата.

Лашманова – була директором групи Si Trade і Mimoza, яка два роки тому купила готель Tivat Mimoza. Власник готельного комплексу Perla, три ресторани в Porto Montenegro і салон краси в Будві.

СЕГОДНЯ

EXMO affiliate program