Вбивця Даші Лук'яненко сяде у тюрму на 15 років: суд виніс неочікуваний вирок у резонансній справі

21 января 2021 г. в 01:00

Миколу Тарасова, який вбив 11-річну Дар'ю Лук'яненко, засудили до 15 років позбавлення волі. Це при тому, що прокуратура запросила довічний термін. Про це повідомляє газета "Общественный Прибой", яка вела пряму трансляцію з зали суду.

Також Тарасова зобов'язали виплатити 800 тисяч гривень морального збитку (запитували 100 млн). Крім того, вбивця має відшкодувати 117 тисяч гривень державі за проведені експертизи.

Під час оголошення на суді були присутні батьки Дар'ї Лук'яненко. Батьки Тарасова до суду не з'явилися.

Справа розглядалася сьогодні у Роздільнянському райсуді Одеської області. Прямо у залі суду Тарасов почав різати собі горло, після чого його забрали медики. Втім, засідання відновилося після того, як йому надали медичну допомогу.

Нагадаємо, 19 червня 2019 року у поліції заявили, що виявили тіло зниклої 11-річної Дар’ї Лук’яненко, яка зникла на Одещині 13 червня, коли йшла до танцювального гуртка.

В своїх первинних свідченнях підозрюваний Тарасов сказав, що душив дівчинку в коридорі, потім роздягнув, але нiбито нічого не зробив. Потім кинув тіло в яму, а речі облив бензином і спалив. Тіло дівчинки витягли з вигрібної ями. Дитина була повністю роздягнена.

Надзвичайні новини

EXMO affiliate program