Весілля не вдалось: як затримували чеченців, які влаштували дикий дебош під Одесою – відео

15 июля 2021 г. в 08:40

У Фонтанці біля Одеси група чеченців вирішила влаштувати шабаш з нагоди весілля. Дикі забавки із рушницями і скаженим дрифтом посеред вулиць закінчилися затриманням.

Відео затримки хуліганів оприлюднили у соцмережах. Одне з них знімала безпосередня гостя весілля.

Після поширення відео із дебошем чеченців, поліція оголосила операцію "Перехват" і почала шукати дебоширів. Невдовзі їх затримали прямо біля ресторану, у якому мало відбутися гучне весілля.

Як видно на кадрах, силовики вклали ченців на асфальт. Інші гості лише стояли у стороні та жалілися, що "кінець весіллю".

Що на це каже поліція

Як повідомив начальник поліції в Одеській області Олег Бех, чоловіка, який вчинив хуліганство зі стріляниною, встановили. Він понесе покарання відповідно до законодавства.

Також встановили водія-дрифтера, який створював аварійну ситуацію на дорозі. На нього складуть адміністративний протокол.

Дебош чеченців в Одесі

У Фонтанці, що біля Одеси, чоловік дістав з багажника автомат і почав палити вогонь у повітря. При цьому він радісно посміхався. Його авто збоку підпер позашляховик, який у народі називають "гелік". Так шлях іншим авто був заблокований.

Водії сигналили і вимагали дати дорогу. Згодом чоловіки з інших авто весільного кортежу влаштували на дорозі дрифт.

24tv.ua

EXMO affiliate program