Ветеран російсько-української війни назвав речі, які повинен зробити глава держави, коли існує загроза вторгнення Росії (відео)

9 апреля 2021 г. в 10:50

Громадяни спостерігають за президентом України та чекають від нього консолідації та вселення віри, що держава вистоїть під час збройної агресії ворога.

Про це під час круглого столу «Агресія Російської Федерації: чи готова армія до нових викликів?» заявив ветеран АТО Олексій Петров.

«Нині погляд кожного громадянина України обернутий у бік Володимира Зеленського. Всі дивляться і чекають, коли він скаже якесь слово. Коли можливо якимись діями, своїми якимись гучними запевненнями, а він уміє говорити переконливо, він зможе консолідувати суспільство і вселити в простих громадян, які не знають, що таке війна, впевненість у тому, що Україна вистоїть», – наголосив він.

За словами Петрова, глава держави також повинен дати зрозуміти, що боротьба буде йти не тільки за допомогою людських ресурсів, але й економічними та іншими засобами.

Однак на сьогодні, як відзначив ветеран, головнокомандувач Володимир Зеленський не дає суспільству жодних зрозумілих та чітких меседжів.

donpatriot.news

EXMO affiliate program