«Ви гарматне м'ясо, від кого ви нас захищаєте?» - питали в селі під Києвом у окупантів (Відео)

15 апреля 2022 г. в 09:30

До стародавнього села Феневичі на Київщині, якому вже майже тисячу років, під час окупації в оточенні автоматників та пропагандистів приїжджав відомий зрадник і колабораціоналіст Олег Царьов. Він привіз гуманітарну допомогу і розповідав заляканим людям в окупації, як він скучив за українською мовою та за Україною. Про це кореспонденту 048.ua розповіла мешканка Феневичів.

"Ходив усміхався, радів, свої зуби вставлені показував", - розповіла місцева мешканка.

Нагадаємо, Олег Царьов - колишній український підприємець, політик-зрадник, сепаратист. З 2014 року він переховується у рф від слідства, провадженого Генеральною прокуратурою України за звинуваченням у державній зраді через колабораціонізм із росією.

У невеликому селі Феневичи рашисти розбили 17 будинків, на місці деяких залишилася купа цегли.

В одному з будинків загинув колишній російський військовий, подполковник з Волгограда, котрий багато років проживав в Україні.

"Ми їм тут підкидали потроху, казали, що вони гарматне м'ясо. Запитували, хто тут націоналісти, від кого ви нас захищаєте? Ми всі націоналісти! Це ж наша нація. Ми їм говоримо, ми любимо свою країну, свою мову. Бандера був український герой. Але це вже давно було. Зараз, які бандерівці?" - розповіла місцева мешканка.

Через якийсь час багато хто з російських військових вже зізнавався місцевим, що не хоче воювати, не хоче йти на Київ.

ukrrain.com

EXMO affiliate program