"Ви не брати, а недоумки": у Казахстані поставили на місце РФ і вказали на ревнощі. Відео

9 апреля 2023 г. в 11:00

У Казахстані поставили на місце Росію, яка нав'язується всім у "брати" і розв'язує кровопролитні війни проти інших народів. Там заявили, що росіяни ревнують казахів до українців через їхню підтримку, а Україну ревнують до Європи.

Про це сказала громадянка Казахстану у короткій відповіді на претензії від росіян, що з'явилася у мережі. Вона порівняла Росію зі старим імпотентом, який божеволіє від пристрасті до красивої молодої України і вирішив її знищити, оскільки не може отримати бажаного.

Казашка записала звернення у відповідь на претензії росіян у нібито "зраді" казахів, які підтримують український народ.

"Таким, як ви, переодягатися та перевзуватися від зміни обстановки не звикати. Я живу в РК і з моїми братами та сестрами-казахами ви й поряд не стояли", – процитувала вона один із коментарів.

Поведінку росіян, що нав'язливо лізуть до всіх зі своїм "братством", вона порівняла з пекучими ревнощами, які ігнорують реальність.

"Зважаючи на такі коментарі, у мене іноді складається враження, що ви, росіяни, нас, казахів, до українців просто ревнуєте. Через те, що ми їх підтримуємо. А потім: які ви нам брати? Які сестри? Ви про що? У нас з вами різні культури, релігії, різні мови. І зовні ми відрізняємося від вас", – сказала жінка.

Вона також нагадала, як вчинили росіяни з "братами"-українцями та поставила цій поведінці чіткий діагноз.

"От ви загравали з поняттями братства та сестринства, а потім взяли та напали на Україну. А ходили до них у гості раніше, так? Сім'ї заводили з українцями. А потім прийшли до них з війною та зброєю. Які ви брати? Ви недоумки. Людожери", – заявила казашка.

При цьому Росія ніяк не може змиритися із втратою України, вважає жінка.

"А Україну ви як ревнуєте до Європи? Росія в моєму розумінні – це такий старий, у якого вже нижче від пояса нічого не фуричить, а Україна – молода і красива жінка, яка ще в самому розквіті сил. І ви такі: так не діставайся ти нікому . У вас з головою не все гаразд. Росіянам зараз ніхто не брати. Зрозуміло вам? Слава Україні!" – закінчила звернення громадянка Казахстану.

obozrevatel.com

EXMO affiliate program