"Ви розумієте, який це контингент?" Полонений окупант зізнався, що деякі загарбники ні разу в житті не бачили телефона. Відео

5 апреля 2023 г. в 07:00

Один із полонених російських окупантів зізнався, що однією з причин невдач на фронті армії держави-терориста є їхнє невміння користуватися сучасною технікою та гаджетами. Багато хто з окупантів велику частину життя провів в ув'язненні і не мав змоги їх освоїти.

Тепер це є для них значною перешкодою у виконанні найпростіших операцій, вони елементарно блукають на місцевості, не вміючи користуватися навігаторами. Відповідне відео з розповіддю полоненого загарбника опублікували Telegram-канали.

За словами росіянина, вони мали пройти певним маршрутом, але фізично не могли цього зробити і дісталися потрібної точки лише через добу.

"Ви панємаєтє, какой ета кантінгєнт? Рєбята нєкатариє отсідєлі па 10-15 лєт. Ані нікагда нє відєлі в глаза тєлєфон. Єму тут далі, гаварят, на сматрі і пользуйся. А он "заєхал", к прімєру, в гаду 2006. Там тогда єщьо "Сіменси-фанарікі" билі..." – розповів окупант.

Він зізнався, що і сам із 2015 року перебував у в'язниці, звідки потрапив на війну, і також не вміє користуватися гаджетами.

obozrevatel.com

EXMO affiliate program