"Ви знаєте, що Росія окупант?" У Грузії влаштували "теплий" прийом росіянам, які прилетіли прямим рейсом. Відео

19 мая 2023 г. в 23:00

У Грузії 19 травня приземлився перший літак із Росії після скасування заборони прямого авіасполучення, що діяла з 2019 року. Росіян, які прилетіли прямим рейсом, в аеропорту Тбілісі "тепло" зустріли грузинські журналісти.

Вони цікавилися у громадян РФ, чи усвідомлюють вони, що живуть у державі-агресорі та що прилетіли до країни, частина якої досі окупована Росією. Відео з аеропорту опублікували у кремлівському пропагандистському виданні "РІА Новини".

"Прибуття рейсу з Москви викликало ажіотаж у грузинських журналістів, дехто намагається ставити пасажирам провокаційні питання", – видали пропагандисти.

"Провокаційними", на їхню думку, є питання про те, чи знають росіяни, що є громадянами держави, яка окупує чужі території і як воно – приїжджати до країни, частину якої їхня держава захопила.

Оскільки громадян Грузії, які зібралися біля аеропорту, незадоволених відновленням прямого авіасполучення з Росією, в аеропорт не пустили, спілкування з громадянами держави-агресора взяли на себе грузинські журналісти.

На опублікованих кадрах вони цікавляться в однієї з росіянок, що прилетіла з РФ, чи знає вона, що Росія є окупантом.

"Я не коментуватиму це", – відреагувала росіянка.

"Чому? Ви приїхали до окупованої країни!" — парирували грузинські журналісти.

"Я приїхала відпочивати", – з усмішкою видала "туристка".

obozrevatel.com

EXMO affiliate program