Вибух авто під Києвом: загинула одна людина, госпіталізовано дитину

10 января 2022 г. в 07:50

На Столичному шосе в ДТП де одна з автівок згоріла, загинула людина. Хлопчик, який був в іншому авто, отримав забої. Його разом із матір’ю було госпіталізовано до НДСЛ "ОХМАТДИТ". Про це УНН повідомляє з посиланням на ДСНС Києва.

Повідомляється, що 9 січня о 14:22 до оперативно-координаційного центру ГУ ДСНС України у Києві надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду, яка сталася на Столичному шосе, що у Голосіївському районі столиці.

"По прибуттю до місця події, рятувальниками було встановлено, що внаслідок зіткнення двох легкових автомобілів, одна з автівок марки Mitsubishi загорілася. Рятувальники провели оперативне розгортання та приступили до гасіння. Під час ліквідації пожежі, вогнеборцями було виявлено тіло водія автівки. За допомогою гідравлічного інструменту, рятувальниками було деблоковано тіло загиблого», - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що о 14:38 пожежу було ліквідовано.

Також, внаслідок зіткнення отримав забої хлопчик, який із сім’єю знаходився у другій автівці, марки Subaru. Його разом із матір’ю було госпіталізовано до НДСЛ "ОХМАТДИТ".

Причини та обставини ДТП будуть встановлювати правоохоронні органи.

EXMO affiliate program