Вибух в житловому будинку в Росії: з’явилося відео моменту обвалення (відео)

4 декабря 2019 г. в 18:23

У мережі з’явилося відео обвалення житлового будинку, в якому стався вибух у вівторок, 3 грудня, в селищі Яковлєв Бєлгородської області.

Відповідне відео з’явилося в Youtube-каналі Говорить Москва.

Вибух побутового газу стався в багатоквартирному будинку в Бєлгородській області – в результаті обрушилася вся фасадна частина будівлі з першого по четвертий поверхи.

За останніми даними МНС, в результаті НП постраждали п’ятеро людей. Двоє з них отримали опіки різного ступеня тяжкості, ще у двох – переломи. Вони вже доставлені в місцеву лікарню і розміщені або в протишоковій палаті, або в хірургії. Стан жінки, яку витягли з-під завалів останньою, не уточнюється.

Як відзначають очевидці інциденту, будівля валилася в два етапи, а перелякані люди намагалися врятуватися будь-якими способами.

“Люди кричали, стрибали з вікон. Після першого обвалення також відбулося і друге”, – розповіли співрозмовники порталу “Регіон online”.

Передбачається, що під завалами все ще можуть перебувати люди. Є ймовірність, що зниклих мешканців просто не було вдома в момент обвалення. Щоб переконатися в цьому, рятувальники продовжують розбирати завали вручну.

За попередніми даними екстрених служб регіону, причиною вибуху могли стати проблеми в одній з квартир.

u-news.com.ua

EXMO affiliate program