Відомий композитор наговорив багато скандального про сучасну Україну: відео

14 сентября 2018 г. в 10:40

У середу, 12 вересня, радянський композитор Володимир Бистряков в якості експерта був запрошений на програму “По суті”, що виходить на телеканалі “112 Україна”, в якій розповів про “утиски російськомовних українців” і згадав про те, як чудово було жити при Радянському Союзі.

Про це на своїй сторінці в соціальній мережі Фейсбук заявив український політолог Олексій Голобуцький, пише НАРОДНА ПРАВДА.

За словами Бистрякова, зараз в Україні про Радянський Союзі нібито розповідають, що там був лише Голодомор і терор, а молодь цьому вірить, журиться 71-річний шоумен, додавши, що СРСР була чудовою і “комфортною” державою.

Крім того, Заслужений артист Української РСР висловив обурення, що той, хто виражає свою точку зору на політичні процеси, які не збігаються з “офіційними”, буде зарахований до “московських агентів”.

Відзначимо, в січні поточного року композитора Володимира Бистрякова внесли в базу “Чистилище” проекту “Миротворець” за публічну антиукраїнську пропаганду і підтримку російської агресії проти України.

EXMO affiliate program