Війська РФ очікують великі втрати, якщо вони спробують просунутися вглиб України, - Арестович (Відео)

13 апреля 2021 г. в 04:01

Україна готова дати відсіч російським загарбникам у разі повномасштабної війни. У ТКГ вважають, що місія із захисту своїх територій легкою не буде для України, але й агресора в цьому випадку очікують серйозні втрати.

Про це в інтерв'ю "Радіо Свобода" заявив спікер української делегації в ТКГ Олексій Арестович. Він назвав такі події есхатологічними та зазначив, що якщо нове вторгнення буде, тоді для України почнеться новий історичний період.

"Ми готові. Буде дуже важко. Скажу так, що це буде есхатологічна подія. Тобто подія переломна для нашої історії. І нам буде дуже важко, і будуть величезні втрати. Але і російським буде дуже важко, і будуть величезні втрати. Загроза переходу до відкритих бойових дій з боку Російської Федерації несе небезпеку в першу чергу для самої РФ. Тому що тверезі голови в Росії також говорять, що це стане початком кінця Росії", - сказав Арестович,

Він також заявив, що російська армія після зіткнень із захисниками України втратить свою боєздатність. Крім того, її очікують нищівні санкції з боку міжнародної спільноти.

aspi.com.ua

EXMO affiliate program