Військових РФ на Донбасі "маскують" під бойовиків: в розвідці розповіли про хитрощі окупантів

4 ноября 2018 г. в 01:41

Росія з метою приховати присутність російської армії на Донбасі "замаскувала" своїх військових під місцевих бойовиків. Також російських військовослужбовців збираються використовувати для голосування на незаконних "виборах" на окупованих територіях. Про це повідомляє Головне управління розвідки Міноборони України.

Відзначається, що російське окупаційне командування посилює заходи оперативного маскування і введення в оману щодо застосування росіян на території т.зв. "ДНР" і "ЛНР".

"Зокрема, перейменовані в т.зв." загони народної міліції "з'єднання і частини" 1 і 2 АК ВС РФ", без зміни їх завдань за призначенням. У складі перейменованих структур і надалі залишатимуться два комплекти командного (керівного) складу . Основний штат – кадрові генерали та офіцери ЗС РФ, дублюючий – особи з місцевих жителів, які служать прикриттям діяльності росіян", – йдеться у повідомленні.

Крім того, як повідомляє розвідка, окупаційні адміністрації збираються залучити всіх незаконно прибулих на територію України військовослужбовців ЗС РФ (громадян Росії) до участі в т.зв. "виборах" 11 листопада, включивши їх до числа виборців, як місцевих жителів, приписаних за адресами військових частин.

Надзвичайні новини

EXMO affiliate program