Винесли все, навіть старий одяг: мешканка Гостомеля показала свою квартиру, де два тижні жили кадировці. ВІДЕО

19 июня 2022 г. в 11:57

Валентина Лукава, жителька селища Гостомель під Києвом, яке було окуповане російськими військами протягом 35 днів, розповіла, що кадировці винесли з її квартири майже всі речі. Загарбники прожили там два тижні.

Все майно, навіть стару техніку, постільну білизну, взуття та одяг, мародери забрали з собою. Вони також повикручували лампи з плафонів, каже жінка. Про це інформує UAINFO.org з посиланням на Оbozrevatel.

"У шафах усе забрано, пусто. Одяг весь позабирали з вішаками, люстри пообрізали", – сказала Валентина.

Кадировці забрали навіть той костюм, який жінка приготувала собі для поховання. "Значить, не час, значить, бабуся ще буде жити", – сміється вона.

На стінах квартири загарбники вели календар, на якому хрестиками позначали прожиті в Гостомелі дні. Вони влаштували у кімнатах безлад, сміття кидали просто в кімнатах або на вулицю з вікна.

Нагадаємо, що у військовому містечку в Гостомелі в лютому закріпились кадировці. Вони жили у квартирах місцевих мешканців. На околиці звели блокпост, частина окупантів, яка охороняла його, зайняла п'ятиповерхівку та гаражний кооператив. Загарбники всюди намалювали свої знаки ''V'' та написи ''Ахмат сила''.

EXMO affiliate program