Вирізав серце й підпалив. Вибух у будинку під Києвом був спробою приховати вбивство

22 июня 2021 г. в 18:20

Причиною вибуху у багатоповерхівці в Білогородці, що під Києвом, була спроба приховати вбивство. Про це повідомляє телеканал «Україна 24» з посиланням на Нацполіцію.

Попередньо відомо, що чоловік 1978 року народження вбив жителя будинку, – на його тілі виявлено ножові поранення.

Заступник голови МВС Антон Геращенко в коментарі телеканалу заявив: «Людину було вбито ножем. Було вирізано серце. Експерти скажуть, чи не було скоєно цей злочин під впливом наркотичних чи алкогольних речовин».

У вбивстві підозрюють моряка далекого плавання. Наразі він затриманий та бере участь у слідчих діях, які проводять правоохоронці.

«Там умисне приховання слідів злочину. Моряк далекого плавання убив загиблого. Перерізав горло та вирізав серце. Потім облив все сумішшю, яку ми зараз встановлюємо, та підпалив, щоб приховати сліди злочину», – сказали в поліції.

Правоохоронці готують підозру затриманому. Його підозрюють за статтею умисне вбивство та статтею про умисне пошкодження майна. Чоловіку загрожує від 15 років позбавлення волі.

Відповідальність за компенсацію постраждалим внаслідок вибуху і пожежі нестиме підозрюваний у вбивстві.

Нагадаємо, 21 червня у п’ятиповерховому житловому будинку в Білогородці о 13:20 у квартирі на третьому поверсі стався вибух з послідуючим горінням.

Пожежа розповсюдилась на четвертий і п’ятий поверхи, а також покрівлю. Руйнувань несучих конструкцій немає.

На місці події працювали 62 рятувальники. Вони вивели на свіже повітря 40 мешканців будинку.

Внаслідок пожежі двоє осіб потрапили до лікарні. Ще шестеро після огляду лікарями від госпіталізації відмовились. Окрім цього, на місці пожежі виявили загиблу особу чоловічої статі.

Повідомлялося, що причиною вибуху міг бути невстановлений вибуховий пристрій.

Очільник Київської облдержадміністрації Василь Володін тримає на особистому контролі питання допомоги жителям Білогородки Бучанського району, які постраждали внаслідок пожежі у п’ятиповерхівці.

Главком

EXMO affiliate program