Вирізав всю родину в Києві: 16-річний вбивця вживав наркотики з 12 років

3 мая 2021 г. в 11:55

Ира, я сейчас спрошу у коллеги контакт кризисного психолога и отвечу вам.

16-річний підліток, який на Харківському жилмасиві у столиці зарізав 41-річну матір, 49-річного вітчима та 7-річного братика уві сні, вживав наркотики. Про це "Фактам" розповів родич підозрюваного хлопця Кирило.

"Про Олега (підозрюваний у вбивстві, - Ред.) хочу сказати, що до переїзду на Харківський він був дуже хорошим хлопчиком, ввічливим. А на новому місці проживання зв'язався з поганою компанією з Дарниці. У мене є підозри, що він років з 12-ти наркотики пробувати почав. Випивав з тими друзями приблизно з такого ж віку", - розповідає родич складної сім’ї.

Чоловік каже, що незадовго до трагедії він спілкувався з Костянтином, вітчимом хлопця. Тоді він сказав, що хоче витягти сина з цієї поганої компанії. Хотів знайти хлопця на ім'я Артем, який, на його думку, дає наркотики Олегу.

"Може, на цьому ґрунті і трапився скандал, після якого Олег взявся за ніж. Тому що все сталося через два дні після того, як Костя допитував сина, де знайти Артема. Сусіди кажуть, що за пару годин до вбивства бачили, як Костя з сином кудись ішли і мирно розмовляли. Мені, чесно кажучи, не зрозуміло, як Олег міг вбити батька. Костя набагато більший і сильніший за нього. Олег — невисокий, худенький", - розповів Кирило.

За словами родича, молодший син у родині теж був не подарунок.

"Костя скаржився, що у школі на Ігоря багато нарікань. Вередував, авторучки однокласникам ламав спеціально, камінням кидався. Хоча не знаю… Коли вони в гостях у нас були — хлопчик як хлопчик. Тихий, спокійний", - сказав родич.

Нагадаємо, що тіла загиблих у двокімнатній квартирі виявили 26 квітня. Вбивця кілька днів прожив поруч зі скривавленими трупами. Пошматовані тіла господаря квартири, його дружини та їхнього маленького сина вивозили з будинку вночі.

EXMO affiliate program