Віце-президента Кучму втретє позбавили прав за алкоголь за кермом

16 мая 2020 г. в 20:22

14 травня Франківський районний суд Львова визнав винним Андрія Кучму, віце-президента футбольного клубу “Демня”, у кермуванні авто в нетверезому стані.

Суд позбавив Андрія Кучму водійських прав на один рік та присудив штраф у розмірі 10200 гривень.

Про суд повідомили активісти громадської організації Pitbull Lviv.

“Ще 17 лютого, в нашому оперативному чаті з’явилось орієнтування на нетверезого водія автомобіля Лексус. Пізніше, цей автомобіль, який намагався утекти від працівників поліції, все ж зупинили на перехресті вул. Кульпарківська-Виговського. Водій, як виявилось згодом – Кучма Андрій, президент футбольного клубу “Демня”, ледве стояв на ногах та відмовився проходити огляд. Крім того, на місце з’їхалось декілька десятків чоловіків спортивної зовнішності, які намагались перешкоджати діям патрульних. Поліцї довелося викликати на підмогу підрозділ ТОР”, – повідомляють активісти про інцидент, за який судили горе-водія.

Як вдалось з’ясувати журналістам “Діла”, чоловіка з таким же іменем та прізвищем —Кучму Андрія Степановича — затримували за нетверезе водіння у Львові неодноразово.

Як мінімум, 29 листопада 2017 року на вулиці Коломийській, 9 було затримано чоловіка, який кермував транспортним засобом марки “Тойота” з явними ознаками алкогольного сп’яніння.

За тиждень, 8 грудня 2017 року, вже на вулиці Любінській Андрій Кучма був затриманий за кермом “Ауді”, також у стані алкогольного сп’яніння.

У всіх випадках його було визнано винним у скоєнні адміністративного порушення за ч.1 ст.130 КУпАП, накладено штрафи у розмірі 10200 грн. та позбавлено права керувати транспортним засобом строком на один рік.

СКК “Демня” – аматорський футбольний клуб, який представляє однойменне село у Миколаївському районі Львівської області. Клуб є віце-чемпіоном області 2015 року.

dilo.net.ua

EXMO affiliate program