В’єтнамський комуніст у Лондоні поласував “золотим стейком” вартістю майже 2 тисячі доларів: відео

9 ноября 2021 г. в 15:13

Мешканці В’єтнаму в середньому заробляють близько 150 доларів на місяць.

Міністр громадської безпеки В’єтнаму То Лам, який відвідав кліматичний саміт ООН в Глазго (Велика Британія), побував у лондонському ресторані Nsur-Et, де скуштував фірмовий “золотий стейк” від тутешнього шеф-кухаря.

Як повідомляє The Daily Mail, чиновник-комуніст потрапив на відео, яке потім опубліковане в TikTok цього ресторану.

На опублікованих кадрах турецький кухар Нусрет Гекче в артистичній та екстравагантній манері готує шматок м’яса, посипаний золотою пудрою, вартістю 1450 фунтів стерлінгів (майже 2 тисячі доларів США). Потім він відрізає шматочок м'яса і з ножа годує ним в’єтнамського міністра.

Відео, очевидно, на вимогу в’єтнамської сторони було швидко видалено з TikTok, але стало вірусним у В'єтнамі, де люди в середньому заробляють за місяць всього близько 150 доларів.

Користувачі соцмереж розкритикували екстравагантну трапезу міністра, чиє відомство стежить за інакодумцями та опозиційними активістами.

В'єтнамці назвали вершиною огидної байдужості поїдання фантастично дорого стейка у той час, коли мільйони людей гинуть від коронавірусу. Дехто цікавився, звідки у міністра такі гроші, адже стейк коштує більше, ніж річна зарплата більшості в’єтнамців.

EXMO affiliate program