Влада Таджикистану оновила дані про потужний вибух на АЗС у столиці країни (Відео)

3 мая 2021 г. в 08:40

Комітет з питань надзвичайних ситуацій та цивільної оборони (КНС) Таджикистану повідомив, що в результаті пожежі на автозаправній станції в Душанбе постраждали 29 осіб, двоє з них знаходяться у важкому стані. Про це йдеться в повідомленні, опублікованому в неділю на сайті КНС країни, передає УНН.

КНС повідомляє, що сильна пожежа сталася в суботу ввечері в Душанбе на АЗС, що належить приватному підприємцю. “На місце події виїхали дві групи рятувальників КНС в кількості 12 осіб, також приїхали 16 пожежних машин Управління пожежної охорони МВС, 13 одиниць спеціальної техніки, дев’ять машин швидкої допомоги і більше 50 співробітників особового складу районного відділення внутрішніх справ”, — передає рятувальне відомство.

“В результаті пожежі 29 осіб отримали травми різного ступеня, з них 13 були доставлені в Центральну лікарню № 3 і 16 — в Національний медичний центр „Шіфобахш“. Після обстеження лікарями 22 постраждалих були відпущені додому, до теперішнього часу чотири людини були прооперовані, двоє з знаходяться у важкому стані”, — повідомляє КНС Таджикистану.

У свою чергу Міністерство внутрішніх справ Таджикистану повідомляє на своєму сайті, що, за попередніми даними, пожежа на АЗС в Душанбе сталася через недотримання вимог пожежної безпеки.

unn.com.ua/

EXMO affiliate program