Влаштували "феєрверк": захисники України знищили "опорник" окупантів з БК на Куп'янському напрямку. Відео

21 марта 2023 г. в 09:00

Українські воїни видовищно знищили російський опорний пункт на Куп'янському напрямку. Знищено загарбників та ворожий БК, накопичений на "опорнику".

Ураження ворожої позиції здійснили у тісній співпраці прикордонної аеророзвідки з артилерією. Яскраве відео "бавовни" показали у Державній прикордонній службі.

"Аеророзвідка навела – арта відпрацювала. Прикордонна аеророзвідка виявила ворожий взводний опорний пункт на Куп'янському напрямку. В результаті злагоджених дій, пункт із боєкомплектом окупантів було знищено", – повідомили у ДПСУ.

На кадрах зафіксовано виявлений аеророзвідниками Держприкордонслужби опорний пункт загарбників, який вони намагалися сховати у лісосмузі. Камери БПЛА прикордонників зафіксували, як поміж деревами ходять російські окупанти. Також на "опорнику" помічено боєприпаси ворога.

Прикордонники передали координати опорного пункту росіян артилерії – і українські "боги війни" завдали по ньому прицільних ударів.

Унаслідок ювелірної роботи артилеристів ворожий БК злетів у повітря. Судячи з сили вибуху, у загарбників на опорнику було мало шансів вціліти.

obozrevatel.com

EXMO affiliate program