Власник франківського салону, де пітону згодували живого хом’ячка, публічно вибачився (відео)

10 октября 2021 г. в 13:00

Власник салону OMG (Oh My Girl) в Івано-Франківську публічно вибачився перед клієнтами та зоозахисниками. Нагадаємо, вчора там одна з клієнток зафільмувала процес годування змії живим декоративним хом’ячком, пишуть Версії.

Згодом сторіс поширила на своїй сторінці в Інстаграм благодійна організація “Дім Сірка.

“В салоні краси годують змію декоративними хом’ячками! Сказати що це живодерство -нічого не сказати! Народ є кормові миші яких заморожують та годують змій!!!!!!”, – йдеться в дописі.

Підписники сторінки повідомили, що це була ініціатива франківської блогерки Насті Іванишин.

“По її ініціативі і кинули того хом’ячка змії на корм! Бо ця “чудо-блоХерка” ніколи ще такого видовища не бачила вживу. От і попросила власника салону зробити це вдень, а не вночі, як вони це робили”, – написала Уля Чехова.

Втім подруга блогерки Роксолана Бартків, яка також була в салоні в цей момент, стверджує, що “Настя не замовляла таке видовище”.

Наразі сторінка Насті Іванишин, у якої було понад 600 тисяч підписників, заблокована Інстаграмом.

Водночас інстаграм-канал BLACKLIST FRANKIVSK 2.0 опублікував відео з публічним вибаченням власника салону.

“Ми з командою не могли залишитися байдужими до даної ситуації, адже нам надійшло дуже багато гнівних повідомлень. Я відвідав цей салон, зустрівся з власником для вияснення обставин. За його словами за харчування пітона відповідала людина, з якою він більше працювати не буде, власник приносить щирі вибачення”, – йдеться в дописі.

Власник садону запевнив, що такого більше не повториться.

“Насамперед хочу вибачатися перед всіма, що склалася така ситуація. Даний пітон їсть раз в місяць, тобто у нас є постачальник, який привозив для нього корм. Надалі я беру все під свій контроль, і більше він ніякого хом‘яка їсти не буде, тільки спеціальний корм. Ми не знали, що могла виникнути така ситуація, вибачте більше такого не повториться”, – сказав власник Oh My Girl

EXMO affiliate program