Воїни з 79 ОДШБ влаштували "вогневий мішок" для окупантів біля Мар'їнки (відео)

12 февраля 2023 г. в 23:20

Бійці з 79 окремої десантно-штурмової бригади змусили російських окупантів тікати, кинувши зброю та поранених побратимів. Це сталося поблизу Мар'їнки у Покровському районі Донецької області.

Кадрами бою поділилися військовослужбовці 79 ОДШБ у Фейсбуці. Згідно з їхнім повідомленням, ліквідовані росіяни намагалися штурмувати позиції українських захисників.

Зазначається, що "днями противник силами до взводу піхоти зробив спробу непомітно підійти до позицій одного з підрозділів 79-ки, щоб різким штурмом захопити їх. Для цього ворожі бійці рухалися посадкою".

Аеророзвідка "марунових беретів з Миколаєва" вчасно помітила висування противника. "Командиром десантного підрозділу було ухвалено рішення трохи підпустити штурмовий підрозділ окупантів, аби той вийшов на добре пристріляну ділянку. По суті, противнику було завчасно підготовлено вогневий мішок", – кажуть бійці.

Стало відомо, що коли ворожа піхота зайшла у визначене місце, десантники відкрили по ній прицільний вогонь зі станкових гранатометів та кулеметів. "Зазнавши численних втрат, окупанти втекли кидаючи зброю та поранених товаришів", – розповіли у 79 ОДШБ.

news.uaportal.com

EXMO affiliate program