"Вони нас тут поділили, як слуг": пітерський "мобік" зі сльозами поскаржився мамі на міжетнічні конфлікти. Відео

4 ноября 2022 г. в 18:38

У мережі показали відео нібито одного з росіян, якого мобілізували із Санкт-Петербурга на війну в Україну. На записі він скаржиться мамі на міжетнічні конфлікти в частині у Бєлгородській області і просить, щоб вона його забрала.

Кадри поширили російські канали на Telegram. "Мобік" розповів, що основний склад у його частині – таджики, і вони "росіян за людей не вважають".

За словами окупанта, таджики поділили мобілізованих, "як слуг", і віддають накази.

''Вони нас тут поділили, як слуг'': пітерський ''мобік'' зі сльозами поскаржився мамі на міжетнічні конфлікти. Відео

"Мамочко, рідненька, я тебе дуже прошу, допоможи мені. Витягни мене звідси. Звертайся до військового, дільничного, до журналістів. Це пизд*ць! Тут основний склад – це таджики. Вони нас, росіян, за людей взагалі не сприймають. Вони нас просто заганяють під плінтус. Чергувати ставлять тільки росіян. Вони нас між собою поділили, як слуг! Поскаржитись нікому не можна, вони тебе просто п**тят. І це начальство, що віддає накази. Він учора двірником працював, а зараз нам каже що, де і як прибирати", – розповів він.

Крім того, таджики нібито дають новачкам замість імен цифри і пояснюють це тим, що росіяни мають складні імена.

"Вони кажуть, у нас імена складні, і дають замість імен цифри. Родичам можна дзвонити тільки в присутності вузькооких. Щоранку ти маєш ходити на намаз, навіть якщо не хочеш. Нічого не можна зробити, всім абсолютно п***й. Вони нас уб'ють, вони нас ненавидять просто", – каже чоловік у відеозверненні.

news.obozrevatel.com

EXMO affiliate program