Ворог підло атакував ЗСУ: з’явилася трагічна звістка з фронту

16 мая 2019 г. в 23:54

На провокації бойовиків підрозділи ОС дали адекватну відповідь

На Донбасі загинув український військовослужбовець зі складу Об’єднаних сил.

Про це повідомляє НАРОДНА ПРАВДА з посиланням на дані вечірнього зведення штабу Операції Об’єднаних сил.

З початку доби 16 травня бойовики шість разів порушили режим припинення вогню. В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Схід” окупанти п’ять разів обстріляли позиції Об’єднаних сил: поблизу села Водяне з мінометів калібру 120 і 82 мм, станкових протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї; у нп Новотроїцьке – з мінометів калібру 82 мм, автоматичних станкових гранатометів і стрілецької зброї; поблизу селища Кам’янка – з озброєння бойових машин піхоти та автоматичних гранатометів станкових; поблизу села Богданівка – з станкових протитанкових гранатометів і стрілецької зброї; близько нп Павлопіль – з автоматичних станкових гранатометів.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Північ” окупанти з озброєння бойових машин піхоти та автоматичних станкових гранатометів обстріляли позиції ОС поблизу нп Новозванівка.

Внаслідок обстрілу загинув один військовослужбовець ОС, ще один отримав поранення. На провокації бойовиків підрозділи ОС дали адекватну відповідь. Втрати противника уточнюються.

narodna-pravda.ua

EXMO affiliate program