Врятувалася завдяки відключенню світла: історія очевидиці катастрофи у Броварах

19 января 2023 г. в 17:40

Броварчанку Катерину, її чоловіка та дочку Поліну від фатального випадку вберегло відключення світла. Очевидиця сьогоднішньої авіакатастрофи у Броварах та за сумісництвом журналістка УНІАН розповіла подробиці у своєму репортажі.

«Ніколи не думала, що радітиму відключенню світла, але саме воно нас сьогодні врятувало від найгіршого, змусивши спускатися з 15 поверху пішки і затримавши на 3 хвилини. Думаєте, 3 хвилини – нічого не вирішують? Так, і я так думала», – розповіла Катерина в своїй публікації.

Разом із чоловіком вони провели до школи старшого сина Вову, а потім вирушили до дитсадка з його сестричкою Поліною. Коли підходили до дошкільної установи, вони почули звук вертольота.

«Ми з дочкою і чоловіком впали на землю, закриваючи голови руками, а навколо нас сипалися уламки, що палали. Я бачила, що вертоліт упав на місце, де мала бути наша група, на дітей та їхніх батьків. Я почала кричати.

Відлік йшов на секунди. Ми схопилися та, не обертаючись, побігли назад, до школи. Разом із нами бігли й інші люди, усі вони кричали, плакали, не тямили себе від жаху. Сина ми знайшли у вестибюлі школи, він був наляканий та увесь у сльозах», – згадує Катерина.

Потім вони вирушили додому, але дорогою бачили батьків одногрупників доньки, які вже встигли відвести своїх дітей до садка, і тепер з усіх сил бігли назад до місця події.

«З нашої групи усі залишилися живі, але від осколка постраждала вихователька. Її госпіталізували. Також наразі невідома доля матері одного хлопчика. Вона привела сина та якраз мала виходити з садку у момент падіння вертольота. Її досі не можуть знайти», — пише жінка.

EXMO affiliate program