"Втекти або сховатися не вийде" – мелітопольські партизани звернулися до загарбників (відео)

19 марта 2023 г. в 09:36

Спроби рашистів залякати та придушити рух спротиву в Мелітополі, які тривають уже рік, виявилися марними.

Місцеві партизани стали справжнім символом незламності тимчасово окупованого українського міста. Підпільники давно позбавили сну російських вояків і колаборантів, які захопили регіон. Днями вони передали черговий полум'яний "привіт" рашистам, записавши для них відеозвернення.

- Ми знайдемо кожного зрадника і покараємо. Втекти або сховатися не вийде, - сказали партизани.

Щоб окупанти та їхні пособники навіть не думали про те, що їм вдасться уникнути розплати, представники руху нагадали свій послужний список. Наприкінці травня в центрі міста було підірвано "Мерседес", унаслідок чого постраждала сім'я колаборантів. А 25 жовтня підпільники передали "привіт" гауляйтеру Є. Балицькому, значно зіпсувавши лігво окупантів і зрадників, яке розташоване в його бізнес-центрі. Також блискучою роботою місцевих партизан можна вважати підрив машини співробітників ФСБ і ліквідацію директора МУП "Міський транспорт" Івана Ткача. І це далеко не всі досягнення "народних месників".

- Кожного окупанта, який ступив на нашу землю, чекає куля, - підсумували у своєму зверненні партизани.

Усіх проукраїнськи налаштованих мелітопольців підпільники просять бути обережними, не переставати вірити в ЗСУ і нашу Перемогу.

ria-m.tv

EXMO affiliate program