З авто кричали про допомогу: у Дніпрі машина під час втечі від поліції збила трьох людей (відео)

17 февраля 2020 г. в 14:20

Один із пішоходів загинув на місці. Ще двох потерпілих, чоловіка та дитину, шпиталізували із важкими травмами.

У Дніпрі на перехресті проспекту Слобожанського та вулиці Воронезької під час втечі від правоохоронців автомобіль збив трьох пішоходів.

Про це у своєму Facebook повідомила Патрульна поліція Дніпропетровської області.

"Пасажир автомобіля Audi, побачивши патрульних, відкрив задні дверцята під час руху та крикнув про допомогу. Це помітив екіпаж і не міг не відреагувати, подавши водію автомобіля вимогу про зупинку. Втім, той різко пришвидшив рух", - йдеться у повідомленні.

Водій авто протягом десяти хвилин намагався втекти від поліцейських, рухався на великій швидкості та проїжджав на заборонені сигнали світлофорів. Повідомляється, що порушник не впорався з керуванням та збив трьох пішоходів.

"Двоє людей, чоловік та дитина, отримали важкі травми, ще один чоловік, батько дитини, загинув на місці", - додали правоохоронці.

Після скоєння ДТП з Audi вибігли троє осіб. Двоє з них намагалися втекти, а інший повідомив патрульним, що невідомі силою відсторонили його від керування машиною та везли у невідомому напрямку.

Утікачів затримали. У салоні авто, а також у кишені одного з порушників, поліцейські знайшли пістолети. На місце події викликали слідчо-оперативну групу.

З’ясувалося, що водій Audi перебував у розшуку Сакським відділком поліції ГУМВС України в АР Крим та м. Севастополь за ст.189 (Вимагання) ККУ.

Попередньо, чоловікам загрожує відповідальність за ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) ККУ, за ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю) ККУ, ст.146 (Незаконне позбавлення волі) ККУ, ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) ККУ.

тсн

EXMO affiliate program