З Мелітополя в "русскій мір" - у мережі показали недалекого зрадника (відео)

28 марта 2023 г. в 16:00

Поки люди в здоровому глузді тікають від окупації, знаходяться й такі, які вдома не згодилися і вирішили поповнити ешелон убогих.

У мережі показали молодого запорожця, який переїхав до Мелітополя. До війни персонаж працював фітнес-тренером. На накачуванні м'язів, утім, його розвиток і зупинився.

Тепер Сергій записує "відосики" для соцмереж, не обтяжуючи себе їх редактурою.

У відео розмірковує про президентів і владу, зізнається у співпраці з окупантами, і навіть у тому, що коригує ворожий вогонь і передає інформацію окупантам.

Утім, мабуть, у своїй неперевершеності та цікавості колишній фітнес-тренер не зовсім упевнений. У кожному відео як аксесуар використовує дівчину, якій примудряється ще й зауваження робити протягом запису своїх бездарних опусів. Такий собі мачо-мен:

- У Запоріжжі не мій час був. Зараз я можу спокійно боротися за місцем. І повірте, дуже добре боремося. Вони навіть бояться пискнути. Ну, нічого, на кожного є компромат. І, так, до речі, ви теж про мене компромату робіть, а то хіба мало, - рекомендує Сергій аудиторії, яка, м'яко кажучи, не шанує колишнього качка.

З такими здібностями, Сергія, ймовірно, навіть рашисти не оцінять, їм своє м'ясо нікуди дівати. Як мелітопольці вже переконалися, у зради немає ні віку, ні статі. На зраду йдуть усі ті, кому запахло миттєвою вигодою.

https://ria-m.tv

EXMO affiliate program