За кермом був "мажор": смертельна аварія в Запоріжжі, натовп людей голими руками зупинив винуватця

28 июля 2022 г. в 23:20

Сьогодні, 28 липня, у Запоріжжі сталася серйозна дорожньо-транспорта пригода. В результаті якої є загиблий, багато травмованих, люди лежать на землі, комусь відірвало ногу, хтось опинився під колесами авто. З`явились подробиці моторошної аварії у Запоріжжі, що сталася в районі Космосу на вул. Європейській. ДТП виникла за участі 5 авто, повідомляє Gorsovet.

Неадекватний водій BMW пролетів на червоне світло, порушуючи всі можливі правила дорожнього руху. Кажуть, що цей чоловік був у стані алкогольного чи наркотичного сп`яніння.

За попередніми даними водій BMW скоїв зіткнення з припаркованими автомобілями.

Він летів містом на незрозумілій швидкості, скоїв ДТП і за ланцюговою реакцією вм'яв кілька авто, людям відірвало частини тіла, які саме косили траву на узбіччі. Судячи з фото, зробимо припущення, що той, хто лежить в оранжевому одягу під машиною, й може бути працівником комунальної галузі.

Водій авто винуватця ДТП зім'яв кілька машин, заїхав на газон та в'їхав у комунальників, які косили траву та обрізали дерева.

Одна людина загинула одразу, за життя решти борються лікарі.

Фігуранта всі зараз прикриватимуть тому, що за кермом мажор. Його вже бачили із його друзями на фото. Вони то літають, то ведуть бійку. Місцеві бандити, – розповіли свідки трагедії.

Також вони повідомили, що натовп людей голими руками пішов на винуватців ДТП, які намагались втекти з місця трагедії.

Попередньо внаслідок події загинула 1 людина і травмувалося 6 людей. Всі постраждалі – випадкові свідки і на момент виникнення ДТП перебували на узбіччі, - повідомляє ГУ ДСНС у Запорізькій області.

Одного із чоловіків притисло понівеченими конструкціями автівки. Рятувальники деблокували його і передали медикам.

Усіх травмованих госпіталізували.Також, співробітники ДСНС здійснили проливку авто для запобігання займання. На місці події працюють медики та працівники поліції.

EXMO affiliate program