За вкрадені гроші на другий день купили авто: з’явилися нові подробиці про вбивць родини з Чернігова. Відео

22 мая 2023 г. в 22:00

В мережі з'явилися подробиці жорстокого вбивства біля Чернігова подружжя киян та їх 4-річного сина. Організатор вбивства ретельно спланував злочин, а отримані від нього кошти було використано для придбання нового автомобіля.

Подробиці опублікувала волонтерка, подруга родини, Марія Закалюжна на своїй сторінці в Instagram.

Вона повідомила, що голова родини, Микола Черевань, професійно займався купівлею та продажем автомобілів, і цього дня він мав оглянути одне з таких авто неподалік Мени, що на Чернігівщині. З собою він узяв дружину та сина.

Востаннє сім'я вийшла на зв'язок о 14:33, але після цього їхній слід зник. Того ж вечора спалену машину родини виявили в лісосмузі неподалік села Садове. Приблизно за 500 метрів від машини правоохоронці знайшли яму, в якій виявлено тіла жертв.

Підозрювані того ж дня обміняли та витратили кошти, зокрема, купивши автомобіль.Вони використовували автівку з військовими номерами, тому їх вдалося ідентифікувати.

Організатором вбивства поліція називає 22-річного уродженця Сосніцького товариства, який останні кілька років проживав у Житомирі. За підозрою, зачитаною у суді прокурором, він має вагітну дружину та є військовослужбовцем Збройних сил України. Сам підозрюваний у суді заявив, що служить у "спецпідрозділі розвідки".

Собі в спільники чоловік обрав 27-річного уродженця Корюківської громади. За словами прокурора, про нього відомо, що він розлучений і має сина.

Третя підозрювана — 20-річна мешканка Сосниці. За словами її адвоката, дівчина незаміжня і не має дітей, має третю групу інвалідності та проживає разом з батьками. Саме автомобіль її батька марки Audi Q-7 (2007 року випуску) підозрювані використали у день вбивства.

apostrophe.ua

EXMO affiliate program