Загибель 5 людей на Закарпатті: спростували інформацію щодо лісорубів (відео)

12 июня 2019 г. в 22:32

Лісоруби, яких знайшли мертвими поблизу села Тарасівка Тячівського району на Закарпатті, не були пасажирами вантажівки "ЗІЛ".

27-річний Іван Магей і 54-річний Іван Сасин поверталися додому з роботи пішки і потрапили в негоду, повідомили у прес-службі Закарпатського обласного управління лісового та мисливського господарства.

"Працівники повертались пішки. Потрапили під сильну зливу з градом. У результаті відбувся витік потічка Пригудин. Висота хвилі сягнула близько 5 метрів і спричинила селевий потік. Він зніс зазначених працівників підприємства, зачепивши також на шляху авто "ЗІЛ-131" та інших трьох мешканців села Тарасівка. Нещасний випадок стався на відстані близько 1 км від місця роботи наших працівників", - сказано в повідомленні.

Автомобіль ЗІЛ-131 не належить ДП "Тячівське Лісове господарство" і не виконував роботу на замовлення лісгоспу, уточнили у прес-службі.

11 червня у Тячівському районі в гірській річці знайшли мертвими 5-х чоловіків і перекинуту вантажівку "ЗІЛ-131". Попередньо вважали, що двоє лісорубів і троє жителів села Тарасівка поверталися додому і потрапили в негоду. Авто знесло селевим потоком, від чого усі загинули.

gazeta.ua

EXMO affiliate program