Загиблих затиснуло у машині: під Києвом лоб у лоб зіштовхнулися легковики – відео

8 августа 2021 г. в 13:20

Масштабна аварія за участю легковиків Renault Megane та Mercedes CLS 500 сталася на трасі Київ – Прилуки у Броварському районі. Внаслідок аварії водій та пасажир "француза" загинули на місці.

ДТП сталася вдень 7 серпня у Київській області неподалік від села Перемога. Mersedes та Renault зіштовхнулися лоб у лоб на шаленій швидкості.

Від удару частини автівок розкидало по всій дорозі, а самі машини опинилися на смузі для руху та на узбіччі.

Тіла загиблих вирізали з машини

Рятувальників, медиків та поліцейських на місце аварії викликали інші учасники дорожнього руху, які побачили інцидент.

Водій та пасажир Renault внаслідок зіткнення загинули на місці події. Їхні тіла затиснуло у понівеченій автівці. Діставали їх надзвичайники за допомогою спецзасобів.

Власнику Mersedes пощастило більше. Його з численними травмами госпіталізували до Броварської центральної районної лікарні.

На місці події працюють слідчі, які з'ясовують всі обставини смертельного інциденту. Хто саме з водіїв порушив правила дорожнього руху, наразі невідомо.

За фактом ДТП із загиблими вони мають відкрити відповідне кримінальне провадження. За скоєння подібної аварії Кримінальний кодекс передбачає покарання у вигляді від 5 до 10 років позбавлення волі із забороною керування на 3 роки після звільнення.

kv.dsns.gov.ua

EXMO affiliate program