Загроза вторгнення РФ в Україну: Захід зреагував на ешелони військової техніки РФ (Відео)

2 апреля 2021 г. в 17:30

Війська НАТО в Європі переведені на режим бойової готовності, очільник Пентагону заявив, що США підтримають Україну в разі ескалації конфлікту Росією.

Як повідомляє Міноборони України, глава оборонного відомства США ввечері 1 квітня провів консультації з міністром оборони України, в ході яких запевнив у допомозі Заходу Україні.

"Міністр оборони США наголосив, що у разі ескалації російської агресії Сполучені Штати не залишать Україну наодинці і не допустять реалізації агресивних устремлінь Російської Федерації щодо України", - повідомили в українському оборонному відомстві.

Як повідомляє ТСН, Захід зреагував миттєво на повідомлення української розвідки і Генштабу ЗСУ про стягування Росією до кордонів України додаткових підрозділів російської армії та загрозу вторгнення РФ в Україну.

Тим часом росіяни масово публікують у мережі кадри ефелонів з військовою технікою, яка прямує зпалізницею до кордонів України. Свої танки, САУ та іншу важку артилерію російські армійці везуть на відкритих залізничних платформах.

Все, що наразі відомо про загрозу вторгнення РФ в Україну і реакцію Заходу, - у сюжеті ТСН

EXMO affiliate program