Загрожує 12 років: чоловік ґвалтував свого хрещеника і продавав зняте відео

26 мая 2020 г. в 04:01

У Києві затримали 28-річного жителя Волині, якого підозрюють у зґвалтуванні неповнолітньої дитини, створенні та розповсюдженні дитячої порнографії. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Києва.

Відзначається, що чоловік здійснював сексуальне насильство над 13-річним хлопчиком і записував все на відео. При цьому чоловік є хрещеним батьком дитини.

Під час обшуків за місцем проживання зловмисника виявлено та вилучено комп'ютерну техніку та мобільні телефони з зображеннями порнографічного характеру за участю неповнолітньої дитини.

"Як встановлено в ході попереднього розслідування, підозрюваний, користуючись безпорадним станом 13-річного хлопчика, вступав з ним у статеві зносини і знімав цей процес на відео. Створений за участю дитини порноконтент зловмисник продавав іншим особам для розміщення в Інтернеті", - повідомили в прокуратурі.

Зловмиснику повідомили про підозру у вчиненні систематичного сексуального насильства над малолітнім хлопчиком і створенні порнографічної продукції з його участю з метою отримання грошових коштів (ч. 3 ст. 153, ч. 4 ст. 301 КК України). Підозрюваному суд обрав запобіжний захід у вигляді утримання під вартою без права внесення застави на 60 діб.

Зараз тривають слідчі дії, встановлюються інші причетні до злочинів. Підозрюваному загрожує від 10 до 12 років в'язниці.

Надзвичайні новини

facebook sharing button

EXMO affiliate program