Загрожує 5 років: на столичному вокзалі чоловік вдарив поліцейського (фото)

16 сентября 2020 г. в 18:45

Чоловіку, який на столичному автовокзалі завдав тілесних ушкоджень патрульному, повідомлено про підозру. За скоєне йому загрожує до п’яти років позбавлення волі. Про це повідомляє поліція міста.

Зазначається, що імовірно зловмисник перебував під дією спиртного, через що не контролював свої вчинки, але від проходження алкотесту він відмовився.

"Порушник ходив по території автовокзалу та чіплявся до перехожих. На зауваження поліцейських припинити протиправні дії, чоловік не реагував. Задля безпеки громадян та відновлення правопорядку, правоохоронці затримали агресивного чоловіка. Для встановлення причин неадекватної поведінки правопорушника, викликали швидку медичну допомогу. Невдоволений діями поліцейських, зловмисник вдарив 33-річного сержанта поліції", - йдеться у повідомленні.

За протиправні дії відносно правоохоронця, раніше не судимого 46-річного уродженця Чернівецької області затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

За скоєне зловмиснику загрожує покарання у вигляді обмеження волі на строк до п'яти років або позбавлення волі на той самий термін.

Надзвичайні новини

EXMO affiliate program