Закарпатські цигани на відеокамеру зізналися, що обкрадають людей у Києві (відео)

21 июля 2020 г. в 15:52

Обкрадання людей закарпатські цигани відкрито називають роботою

Ми розповідали про те, що на залізничному вокзалі в Києві закарпатські цигани у серпні минулого року побили чотирьох поліцейський прямо у відділку. Але їх всіх відпустили.

У грудні минулого року закарпатські цигани знову побили поліцейських. І знову все їм зійшло з рук.

Згодом в соцмережах появилося відео одного з ветеранів АТО, який на залізничному вокзалі упіймав циган, які пограбували молоду дівчину, але за циган заступився поліцейський із залізничного вокзалу. Все це свідчить про те, що цигани сплачують великі хабарі поліції за те, щоб могли спокійно грабувати людей.

Зовсім недавно групу циган із Берегова було затримано за обкрадання людей на пішохідному переході.

Потім ми розповідали, як 10 циган з Берегова у Києві обікрали пенсіонерку 1946-року народження в підземному переході. Забрали останні гроші, які в неї залишалися до наступної пенсії.

Цього разу поліція Києва знову затримала велику групу циган з Берегова. Всі вони на камеру зізнаються, що їхньою роботою є обкрадання людей. При цьому, цигани зізнаються, що їх неодноразово затримували поліцейські за крадіжки, але суд завжди відпускав їх. Коли поліцейський запитав одну з циганок, що скали їй у суді, то вона відповіла: "Щоб більше не крала".

transkarpatia.net

EXMO affiliate program