Закликала "вставати на смертний бій з путінською ордою": в Омську 5 поліцейських затримували бабусю з антивоєнним плакатом (відео)

28 октября 2022 г. в 11:00

В російському Омську за антивоєнний одиночний пікет затримали пенсіонерку.

В Росії громадяни продовжують потроху висловлювати свою позицію проти війни. Так, в Омську до пам'ятника Богдану Хмельницькому вийшла літня жінка і закликала громадян повстати проти злочинного путінського режиму.

Жінку затримували 5 поліцейських. Відео очевидці виклали в Мережі.

"Омськ. Поліцейські вп'ятьох затримують і тягнуть до машини жінку похилого віку, що розгорнула антивоєнний плакат. А Красовського, який закликав топити і спалювати дітей, просто трошки посварили", - підписали відео в телеграм-каналі "Ватне болото".

На кадрах видно, як літня жінка стала біля пам'ятника Богдану Хмельницькому в Омську з плакатом-зверненням "Матері, зупиніть війну". Простояла бабуся недовго. Вже за кілька хвилин припиняти злочинні дії злісної "дискредитантки" російської армії приїхали 5 поліцейських.

"Вставай, страна огромная, вставай на смертный бой! С путинской бандой черною, с проклятою ордой", - переінакшила слова відомої пісні омська пенсіонерка.

Правоохоронці почали погрожувати жінці, на що вона відповіла, махнувши рукою: "Не лякай мене, мені залишилося жити тут без року тиждень".

Далі правоохоронці намагалися вирвати у жінки з рук плакат, але вона його сама скрутила і потім потролила правоохоронців.

"Тепер тягніть мене!" - сказала вона.

Російські правоохоронці схопили бабусю попід руки і потягнули до автозаку.

тсн

EXMO affiliate program