Закопав у лісі: чоловік пів року приховував вбивство цивільної дружини на Вінниччині (Відео)

30 марта 2023 г. в 15:00

У Тульчинському районі виявили тіло зниклої жінки. Підозро впала на 42-річного співмешканця, який пів року розповідав знайомим, що із загиблою вони розійшлися. Проте докази вказують на інше.

Про це повідомляють у поліції Вінниччини.

Тіло 42-річної жінки знайшли на початку березня цього року у лісі поблизу села Рахни Лісові. Судово-медичні експерти підтвердили підозри поліцейських про насильницьку смерть жінки – її задушили.

Чоловік, у якого вона останнім часом проживала, розповідав, що жінка минулого року від нього пішла. Правдивість його слів викликали підозру - він постійно плутався у своїх показах, розповідав суперечливі речі.

Правоохоронці, знайшли на території його господарства лопату, якою він закопував потерпілу, а в лісі інші речові докази, що підтвердили його причетність до вбивства.

За інформацією слідства, під час застіллям між цивільним дружиною та чоловіком, виникла суперечка. Він накинувся на співмешканку, почав бити й душити. Потім вивіз вночі тіло жінки велосипедом до лісу і закопав.

28 березня зловмисникові повідомлено про підозру та скеровано до суду клопотання, щодо обрання йому запобіжного заходу - тримання під вартою. За вчинення злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України підозрюваному загрожує до 15 років позбавлення волі.

vinbazar.com

EXMO affiliate program