Занадто повільно їхали: у Запоріжжі молодики битами побили пенсіонерів (відео)

31 июля 2020 г. в 09:20

Двоє літніх чоловіків і жінка з забоями та переломами потрапили до лікарні.

У Запоріжжі молодики серед білого дня на дорозі напали з битами на пенсіонерів. Відео та фото надзвичайної події викладли очевидці в соцмережі.

Інцидент стався вдень на на дамбі проспекту Соборного. Авто, в якому перебували троє літніх людей, обігнала інша автівка, з якої вийшли молодики з битами.

"Молоді "бандити" вирішили навчити їздити пенсіонерів в тому ж швидкісному режимі, в якому самі пересуваються в населеному пункті, але вже за допомогою біти і ударів ніг. Спочатку вони били по кузову автомобіля, в якому перебували 3 пасажири - пенсіонера чоловіки і одна жінка. Після цього одному з пасажирів водій авто завдав кілька ударів битою по грудній клітці, а його напарник ногами побив іншого найбільш фізично слабкого 65-ти річного пасажира", - повідомив у "Фейсбук" адвокат постраждалих.

Повідомляється, що після побиття пенсіонерів молодики сіли в авто і зникли з місця пригоди.

Пенсіонери звернулися до медиків з забоями грудної клітини та переломами.

В поліції Запорізької області повідомили, що про цю подію знають. Постраждалі пенсіонери написали заяву до поліції.

"Постраждалі звернулися до Олександрівського відділку поліції тільки через 2 дні після побиття. Зараз за цим фактом відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст. 125 ККУ (умисне легке тілесне ушкодження). Поки що триває досудове розслідування і ведеться пошук підозрюваних", - розповіли в пресслужбі Нацполіції Запорізької області.

тсн

EXMO affiliate program