Заплакана Сніжана Бабкіна оголосила, що стала жертвою шахраїв: емоційне відео

13 октября 2020 г. в 22:10

Дружина популярного музиканта і співака Сергія Бабкіна Сніжана оголосила, що її інстаграм-сторінку з багатотисячною аудиторією викрали. Заплакана вона записала відео і поширила його з профілю чоловіка. Акторка попросила шанувальників про допомогу.

В інстаграмі Сергія Бабкіна з'явилось відео, яке записала його кохана Сніжана. Перед 440-тисячною аудиторією зі сльозами на очах вона зізналась, що стала жертвою шахраїв.

Дружина співака пояснила, що днями подала заявку верифікація профілю. Сьогодні, 13 жовтня, вона отримала лист про підтвердження сторінки. Сніжана Бабкіна вказала свою електронну пошту, назву акаунту, ввела пароль та код з смс-повідомлення. Проте після цих операцій сторінка зникла, а шахраї змінили назву, головне фото та особисті дані.

У мене щойно вкрали інстаграм. Бачите, я сиджу зараз і плачу, не знаю, що робити. Змінили ім’я, видалили фото та всю шапку,– повідомила дружина Бабкіна.

Актора попросила прихильників чоловіка про допомогу. Вона зазначила, що буде вдячна за будь-яку інформацію, яка допоможе їй повернути сторінку в інстаграмі.

EXMO affiliate program