Затримано відомого блогера, причетного до скандалу з топ-чиновником МВС

2 декабря 2018 г. в 01:58

У справі про секс-скандал зі звинуваченнями студентки Наталії Бурейко на адресу чиновника МВС Олександра Варченка затримано популярного київського блогера Олександра Барабошка, відомого під ніком Крус.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив друг блогера Павло Немерюк.

"Оновлення по Саші, після допиту його везуть на медогляд, оскільки при першому затриманні завдали пару легких тілесних, далі перевозять в ІТУ (ізолятор тимчасового утримання), вранці обіцяли виписати підозру щодо співучасті в справі з Петровим", - написав він.

Сам Барабошко розповів журналістам, що під час обшуку у нього забрали телефон і техніку.

Відомо, що в цілому по справі про секс-скандал затримали 5 осіб. ГПУ вже назвала статті, які інкримінують затриманим - ч. 2 ст. 383, ч. 1 ст. 163, ч. 2 ст. 163, ч. 2 ст. 182, ч. 1 ст. 343 КК України (порушення таємниці листування, телефонних розмов, телеграфної чи іншої кореспонденції, вплив у будь-якій формі на працівника правоохоронного органу з метою перешкодити виконанню ним службових обов'язків, завідомо неправдиве повідомлення про вчинення злочину)

Нагадаємо, на початку листопада в мережі розгорівся скандал через серйозних обвинувачень київської студентки Наталії Бурейко на адресу співробітника Департаменту захисту економіки Національної поліції Олександра Варченко. Сам поліцейський спростував звинувачення. Пізніше дівчина зізналася, що за використання її сторінки для публікації звинувачень їй заплатили.

Як повідомлялося, 29 листопада правоохоронці затримали відомого київського політтехнолога Володимира Петрова, якого підозрюють в організації скандалу

Апостроф

EXMO affiliate program