Збив людину, подивився і поїхав: подробиці смертельної ДТП, яку скоїв лікар на Чернігівщині (Відео)

25 декабря 2021 г. в 09:00

Смертельна ДТП, внаслідок якої загинула жінка, сталась ввечері 23 грудня на Чернігівщині.

Як повідомляє ГУ Нацполіції у Чернігівській області, водій, який збив жінку-пішохода в селищі Куликівка, з місця ДТП втік. Його розшукали за годину. Від освідчення на вміст алкоголю в організмі водій відмовився.

“Він відмовився від проведення медичного освідування на предмет алкогольного чи наркотичного сп’яніння. Поліцейські затримали його у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України”, – йдеться в повідомленні поліції.

Як інформує ТСН, знайти водія-втікача правоохоронцям допоміг свідок. Він бачив, що водій після ДТП вийшов із машини, подивився в кювет, а потім сів назад в авто і поїхав з місця аварії. Водієм виявився лікар-хірург місцевої райлікарні.

За фактом смертельної ДТП поліція відкрила кримінальне провадження.

"За цим фактом поліція відкрила провадження за частиною 3 статті 286-1 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху у стані сп’яніння, що спричинили смерть потерпілого). Її санкція передбачає позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на той самий строк"", - повідомляє сайт поліції Чернігівської області.

EXMO affiliate program