Зеленський назвав «важливійший момент для завершення війни» на Донбасі — повна версія інтерв’ю (Відео)

23 октября 2020 г. в 13:05

Створення вільної економічної зони на підконтрольній Україні території Донбасу може стати однією з ключових обставин завершення війни на Донбасі.

Про це заявив Президент України Володимир Зеленський в інтерв’ю чотирьом українським телеканалам.

Глава української держави підкреслив, що створити вільну економічну зону на тимчасово окупованих територіях неможливо до їх звільнення.

“Впровадження вільної економічної зони для Донбасу неокупованого – це важливійший момент, я вважаю, для завершення війни”, – заявив Президент України.

Зеленський переконаний, що успішне запровадження на підконтрольних Україні територіях Донбасу вільної економічної зони стане аргументом на користь України для мешканців окупованого Донбасу.

“І це буде великий вплив на людей, які живуть на тимчасово окупованих територіях. Вони будуть бачити”, – впевнений глава української держави.

Зеленський пояснив, що без великих інвестицій лише бюджетними коштами Україні не вдасться віродити прифронтові території підконтрольного Україні Донбасу. Тому й виникла ідея про вільну економічну зону.

“В мене є відчуття, що прийдуть туди великі гроші, які зможуть зробити все, щоб Донбас зростав… Ми бюджетними грошима не можемо підняти Донбас”, – сказав Зеленський про вільну економічну зону.

Більше – у повній версії інтерв’ю Президента України Володимира Зеленського чотирьом українським телеканалам.

7days-ua.com

EXMO affiliate program