Зеленський: світові лідери вже попереджені про плани росії на цей тиждень (відео)

22 августа 2022 г. в 10:41

Україна вже попередила всіх партнерів про терористичні плани росії на День Незалежності України. Захід вже знає, що окупанти готуються приурочити до 24 серпня яке-небудь чергове кричуще злодіяння.

Про це заявив президент Володимир Зеленський у своєму зверненні за підсумками 21 серпня.

«Всі партнери України проінформовані про те, що може готувати держава-терорист на цей тиждень. Сьогодні я говорив з президентом Франції Еммануелем Макроном про всі загрози. Президент Туреччини Ердоган також проінформований про все це. Генеральний секретар ООН - теж. Вони та інші світові лідери отримали від нас відповідні сигнали. Всі все розуміють. Розуміють, що роблять окупанти та чим це загрожує. І розуміють, що Україна цього не буде терпіти» - зазначив президент.

Зеленський додав, що під час війни все одно повинні бути якісь правила. І світ поставить терористичну країну на її місце, змусивши її виконувати ці правила.

«Навіть під час війни повинні бути правила. Сили світу точно вистачить, щоб поставити під владу цих правил будь-яку державу, будь-якого терориста. Ну а всі ми, всі українці, повинні пам'ятати одне: що б там не було, наша мета - це перемога» - резюмував він.

slovoidilo.ua

EXMO affiliate program