Згвалтування та вбивство 17-річної дівчини у Кременчуцькому районі: експерт намагається приховати докази?

2 мая 2021 г. в 10:10

Кременчук оперативний повідомляв сьогодні вранці, що поліція затримала двох підозрюваних у згвалтуванні та вбивстві 17-річної дівчини біля с. Бреусівка Козельщинської ОТГ Кременчуцького району.

Цю інформацію ми отримали від місцевих мешканців ввечері 30 квітня: рідним загиблої сказали про знущання і згвалтування дівчини перед смертю. За підозрою затримали двох хлопців, 18 та 25 років, які є родичами.

Але сьогодні вдень стало відомо вражаючі речі: у довідці про причини смерті експерт вказав, що дівчина померла від алкогольного отруєння. А затриманих відпустили. Це обурило людей і вони відмовилися ховати тіло загиблої, вважаючи, що слідство намагається приховати докази.

Кременчуцька газета повідомила, що на місце подій виїждав начальник Кременчуцького районного управління поліції Іван Жук, який запевнив, що справа все ж рослідується за статтями “Вбивство” та “Згвалтування”.

«Підстав поки їх затримувати немає… Але це не означатиме, що вони не понесуть покарання. Я вам обіцяю і справа на контролі у керівника поліції Полтавщини Івана Виговського, на контролі у журналістів…

Вже відібрані зразки біоматеріалів. Докази не втрачені. А щодо синців, то дівчина могла їх отримати і коли її в машину заносили чи вивантажували з неї… Ми в усьому розберемося. Люди понесуть покарання», – пояснив І.Жук.

Зрештою, дитину поховали.

kop.net.ua

EXMO affiliate program