Жахливе вбивство на Буковині: пасинок до смерті побив свого вітчима – відео

23 ноября 2021 г. в 09:23

У Чернівецькій області 36-річний чоловік вбив свого вітчима.

Як повідомляє прес-служба Головного управління Нацполіції в Чернівецькій області, злочин стався у селі Череш Чернівецького району.

Поліцейські виявили у будинку за місцем проживанням тіло 63-річного чоловіка. Судово-медичний експерт виявив тілесні ушкодження, що очевидно вказували про насильницьку смерть буковинця.

Під час проведення першочергових дій співробітники поліції оперативно встановили обставини події та затримали особу, причетну до вбивства. Ним виявився 36-річний пасинок померлого, котрий раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності.

Правоохоронці з’ясували, що під час спільного розпивання алкогольних напоїв між чоловіками виникла суперечка, в ході якої молодик наніс удар тупим предметом по голові вітчима. В наслідок отриманих травм чоловік помер.

Поліцейські затримали правопорушника в порядку статті 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України.

Наразі вирішується питання про повідомлення затриманому підозри у скоєнні кримінального правопорушення за ознаками частини 1 статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України та обрання міри запобіжного заходу. За скоєне чоловіку загрожує до 15 років позбавлення волі.

molbuk.ua

EXMO affiliate program