Жінка, яка заразила коронавірусом кілька сіл на Буковині, злякалась самосуду і вибачилась (відео)

30 марта 2020 г. в 20:59

Жінка, яка першою на Буковині захворіла на коронавірус, а потім заразила ним десятки людей зі свого села, а також своїх дітей та родину, вибачилась на камеру та попросила односельчан не палити її хату.

Її звернення було опубліковано в Facebook. Єлизавета нещодавно повернулася із заробітків з Італії. Приїхавши додому, місцева мешканка брала активну участь у громадському житті свого села Коленківці. Зокрема, вона ходила на мітинги під обладміністрацію 9 березня, де жителі трьох сіл виступали за створення ОТГ, спілкувалася з головою Коленківців, передає obozrevatel.com. У результаті, жінка заразила не тільки своїх дітей і внуків, а також і сільського голову, який зліг з високою температурою. Крім того зараз 14 її односельців перебувають у лікарні з коронавірусом.

Разом з Коленківцями на карантин посадили ще три села: Топорівці, Бочковці і Грозненці. У цих районах виставили блок-пости, всі дороги й лісові стежки перекрили шлагбаумами.

"Винуватиця" такої ситуації Єлизавета записала відео, де розповіла, що сама вже одужала і знаходиться вдома. І пообіцяла більше ніколи не їздити в Італію на заробітки, пише "Уніан".

Також вона сказала, що чула, що люди хочуть спалити її будинок. А також, що хочуть розправитися з її дітьми і внуками. "Не вбивайте їх, хочете вбийте мене, ріжте, рубайте", – зі сльозами просить жінка.

EXMO affiliate program