Жінку, яка 60 разів зверталась до поліції щодо домашнього насильства, звинувачують у навмисному вбивстві тирана (відео)

2 июня 2021 г. в 01:18

У Дніпрі люди масово вимагають свободи для Марини Полях – жінки, яку поліцейські затримали за вбивство домашнього тирана. Вона не заперечує, що зарізала чоловіка, але стверджує, що це був самозахист.

Марина Полях роками зверталась до поліції зі скаргами на терор домашнього агресора. Офіційно звернень від жінки на кривдника 38, а загалом - понад 60. Неадекват підпалював будинок жінки, розбивав вікно, вдирався у дім без згоди власниці житла, бив її, катував собаку на очах у доньки. Всі заяви про злочин розглянуті як звернення громадян. Єдиний раз агресора покарали: оштрафували на 51 гривню. Решта протоколів залишилися без розгляду. На суди він не ходив, а привести його примусово поліція не спромоглася.

Під час чергового нападу Марина схопила ніж і поцілила ним п’яному кривднику просто у серце. Тепер ті, від кого вона так і не дочекалась захисту, звинувачують її у навмисному вбивстві. Від жінки на лінію 102 надійшло 22 повідомлення, з яких по десяти складено адміністративні матеріали та направлено до суду. За словами поліцейських, у багатьох випадках кривдника не було вдома, коли приїжджали працівники поліції.

Ба більше, поліція стверджує, що убивця і її жертва розпивали алкогольні напої разом. При цьому у жінки виявили незначну дозу алкоголю у крові, з якою можна навіть за кермо сісти, натомість в крові вбитого виявили понад 3 проміле алкоголю - це більше цілої пляшки горілки.

Історія Марини настільки обурила дніпрян, що вони масово вийшли на її захист під стіни обласної прокуратури.

Надзвичайні новини

EXMO affiliate program