Жінку, яка вбила чоловіка і впритул розстріляла доньку, не зможуть посадити за ґрати

21 февраля 2021 г. в 22:26

Слідчі Рівненщини скерували до суду провадження за фактами умисного вбивства чоловіка та замаху на вбивство малолітньої дитини. Прокуратура подала клопотання про застосування примусових заходів медичного характеру відносно 46-річної жінки. Про це повідомили у Відділі комунікації поліції Рівненської області.

"5 вересня 2020 року близько 04:15 жителька Рівненського району за місцем свого проживання заподіяла смертельне поранення своєму чоловікові в голову із травматичної зброї - пістолету "ВІЙ" - здійснивши один постріл впритул у скроню. Після цього вона зайшла у кімнату до своєї дочки, яка також спала, спричинивши не менше двох пострілів у грудну клітку з цієї ж зброї. Однак сталася затримка у вигляді прихвачення гільзи затвором. Після цього зловмисниця взяла револьвер для стрільби патронами "Флобера" і двічі вистрілила дитині в грудну клітку", - нагадали у поліції.

Під час досудового розслідування слідчі провели комплекс слідчих дій та призначили ряд експертиз, зокрема й судово-психіатричну. Відповідно до висновків останньої, підозрювана визнана неосудною.

Тому слідчі слідчі скерували до суду матеріали кримінального провадження із клопотанням про застосування до 46-річної підозрюваної примусового заходу медичного характеру у вигляді госпіталізації до психічного закладу, у зв’язку з тим, що вона за своїм психічним станом і характером вчиненого суспільно-небезпечного діяння становить особливу небезпеку для суспільства.

EXMO affiliate program