Журналісти розшукали наречену, яка влаштувала весільну фотосесію на руїнах після обстрілу Вінниці (Відео)

25 июля 2022 г. в 03:00

Журналісти розшукали вінничанку Дарину, яка вразила мережу весільною фотосесію на руїнах будинку, що постраждав під час бомбардування міста. 30-річна жінка розповіла, як не дозволила війні відібрати її право на щасливе подружнє життя та майбутнє.

Про це йдеться у сюжеті ТСН.

Будинок знаходиться у сотні метрів від місця влучання російських ракет. Дівчина прожила тут тридцять років, спочатку – з батьками. Потім тато виїхав до іншої країну, а мама – померла.

Коли почалася Велика війні дівчина переїхала жити до нареченого, а власне помешкання віддала переселенцям з Харкова. Марина, яка вивезла з прифронтового міста батьків та песика Оскара в момент бомбардування перебували всередині будівлі.

«Хвилею мене вдарило, отямилась на підлозі, на спині була подряпина. Забіг поліцейський, кричав про термінову евакуацію, я бігла і капцях і піжамі», - пригадує дівчина.

Ранок після обстрілу Дарина мала виходити заміж. Наречені вирішили не відмовлятися від церемонії.

«Ми ще на той момент навіть не знали, чи вцілів РАЦС. Але я казала, якщо будівля стоїть – значить, він працює. Нічого не хочу знати, завтра о десятій ми ідем розписуватися», - пригадує дівчина.

Після обстрілу РАЦС не працював, їх розписали у центрі надання адміністративних послуг, поза чергою. Звідти вони поїхали додому.

«Я хочу жити далі, попри все. Це біль від втрати, я не знаю. Біль від того, що в тебе забирається силою. І я сказала – будинок вони хай і забрали, але моє подружнє життя вони не заберуть», – переконує Даша.

Вінничанка разом з фотографом влаштувала фотосесію просто на руїнах. Світлини облетіли шпальти українських та світових ЗМІ.

Надалі Дарина планує наводити лад та починати ремонт у своєму будинку. Каже, зобов’язана його врятувати.